11/16/2012

hair problems pt. 666
pakko postata kuvaa siitä "liilasta" tukasta joka olikin sininen. kuvissa näyttää vähän vihreeltä koska ig:n filtterit :d

mulla on myös toisenkinlainen ongelma, jonka kohtaan about miljoona kertaa vuodessa. leikatakko tukkaa vai antaakko kasvaa. viimeksi kävi niin että leikkasin toisen puolen tukasta ajatuksella "toinen puoli saakoot kasvaa". nyt tekis mieli leikata taas, mutta oon hirveen paineen alla että tahdonko oikeesti vai onko tääkin joku hairahdus jota kadun seuraavana päivänä. 
siksi siis kysynkin teiltä rakkaat lukijat (joita on jo 71!!!): leikatakko vaiko ei?

tällä hetkellä mun hiukset näyttää tältä. toinen puoli kalju, toiselta puolelta ylettyy korvan puoleen väliin. päällihiukset saa ponnarille. niskassa parin-neljän sentin lirpuke (?)

tällaiseksi ajattelin uudestaan. sivuilta sekä takaata lyhyeksi. mulla on noi pidennyksetki vielä (tosin tosi huonossa kunnossa) ni ne sais sit tohon jatkeeks. should i or shout i not???

toinen vaihtoehto olis sitte että jättäisin takaa leikkaamatta, mutta sitte en saa takatukkaa kiinni. vielä. tarkoituksena kuitenki olis jossain vaiheessa leikata keesi takasin, liek this:

tää tukka oli niin mahtava, miksi ikinä meninkään leikkaamaan sen enkä antanut kasvaa vielä pidemmäksi, stupid me.

ps. pakko myös myöntää, että vähän vituttaa että värjäsin sen vaaleen pois. just meille tuli syväpuhdistavaa shampoota jolla olisin saanu ehkä pelastettua tukan, eikä olis tarvinnu ottaa värinpoistoa joka tuhos mun tukan. rip. 

JA KERTOKAA MULLE MITÄ MÄ TEEN TÄN KARVAKASAN KANSSA!!!!! ;;____;;
see, me crying!

6 kommenttia:

 1. mä tykkään sun nykysist hiuksistaa :3

  VastaaPoista
 2. joo tolleen takaa ja sivulta lyhyeks mut muuten pitkät !

  VastaaPoista
 3. pakko kysyä sulta, mitä värejä oot sun liilaan tukkaan käyttäny? asdasd tee tuollai mite suunnittelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se liila tuli vahingossa antiyellow hiusmaskin takia xD aiemmassa postauksessa on mun hiushistoria jonkin ajan takaa. :)

   Poista