1/12/2015

kieli on ajattelun väline


mä selailin tossa tota bloggerin feediä ja aika monella on ollu joku päivitys liityen uuteen vuoteen ja lupauskiin. tai vaihtoehtoisesti mitä on tehny kuluneena vuotena.

mä en tehny oikeen mitään lupauksia. mä vaan meen with the flow ja joskus teen jotain siistiä, joskus juttuja joita kadun. eniten harmittaa sellaset jutut mihin liittyy muita ihmisiä. niin kauan on okei jos mä oon itekseni mokannu jotain tai ollut tyhmä. sellaset jutut on ihan parhaita, kun kaverin kanssa tehdään oikeesti jotain idioottimaista hetken mielijohteesta ja pelätää jäädäänkö kiinni vai ei. niistä mä tykkään.

voisin luvata vuonna 2015 olla spontaanimpi. varsinkin kesällä, kun voi oikeesti olla ja mennä miten tykkää. tälleen talvella kaikki on vaan masentavaa ja tylsää ja kengistä tulee vesi läpi. nykyään jos mietitään mitä perinteisesti kuuluu talveen ni yleiseks vastaukseks alkaa varmaan muodostumaan "vesisade" ja "loska". missä on ne -20 asteiset pakkaset ja puolentoista metrin lumikinokset? siis täällä etelässä myös.

mä lupaan myös kasvattavani hiukset. tai no onhan mulla jo ihan kivasti tätä tukkaa, en ole leikannu tätä reuhkaa puoleentoista vuoteen lukuunottamatta otsatukkaa/niskaa. niskasta joutuu leikkaamaan välillä koska korvien päältä tukka ei kasva tarpeeks nopeesti ja se katkeilee helposti. ärsyttävää.

tähän asti tää vuosi on ollu ihan mukiin menevä. ei kylläkään mitenkään erityisen hyvä, muttei erityisen huonokaan. voisin kyllä melkein sanoa, että kohta alkaa "uusi elämä", sillä muutan alle viikon päästä. vihdoin saan ensimmäisen ihan ikioman kodin jota ei tarvitse (tai saa) jakaa kenenkään muun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti